Företagscenter i Växjö

Hallå och goddagens! Välkomna in till bloggen så här på morgonen efter att vi alla har ätit frukost. Jag hoppas att ni fått en kopp kaffe så att ni har vaknat till och känner er pigga på att läsa det här inlägget som ska handla om Företagscenter i Växjö. 

Det här är ett sådant företag som jag tänkte att det är bra för de flesta att veta om eftersom de erbjuder ett så bra konferensrum i Växjö med plats för 300 personer. De flesta arbetsgivare brukar ordna utbildningsdagar för personalen och då kan det vara ett problem att hitta lämpliga lokaler. Företagscenter i Växjö är helt perfekt både för alla som jobbar i Växjö eller för dem som jobbar långt härifrån eftersom det finns både hotell i närheten och dels för att detta konferensrum i Växjö kan delas in i mindre separata konferensrum, allt utifrån behov och inriktning på aktiviteterna. Oavsett vad för slags konferens, utbildning eller seminarie som planeras så kan den genomföras på Företagscenter i Växjö så att alla blir nöjda och glada. Sedan finns det en restaurang precis i närheten så att alla kommer att få både äta gott och dricka kaffe. Ingen konferens blir fulländad om inte det serveras kaffe! Jag har själv varit där när mitt jobb hade utbildningsdagar och det var väldigt bra. Jag kan inte riktigt i ord beskriva hur nöjd både jag och alla andra var, men vi har sagt till chefen att vi gärna vill åka tillbaka till Företagscenter i Växjö nästa gång det ska ordnas utbildningsdagar, och som jag förstod det så var även chefen nöjd till 100 procent med detta konferensrum i Växjö. Det var allt som jag tänkte mig berätta om nu men om det är någonting ni undrar över kan ni höra av er till det här företaget. 

Du gillar kanske också...