Teoriprov körkort vägmärken

 

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.

Vårt teoriprov körkort går ut på att para ihop vägmärket till vänster med det korrekta namnet för detta vägmärke till höger. Till höger i teoriprovet visas namnet på fem olika vägmärken. Bara ett av dem är rätt för vägmärket som visas till vänster. Klick på det namn som beskriver det vägmärke som visas i teoriprovet. Är du osäker vilket namn som är rätt så kan du föra muspekaren över de olika namn på vägmärken så visas en utförligare beskrivning av det vägmärke vars namn du för muspekaren över i teoriprovet.

Inställningar för provet

Är det för komplicerat att träna på alla vägmärken samtidigt så kan du välja att börja träna på bara en eller ett par kategorier av vägmärken. Om du vill ändra vilka kategorier som ingår i vårt teoriprov för körkort så kan du klicka på kugghjulet uppe till höger i testet. Då kommer du till inställningar där du kan kryssa i vilka kategorier som du vill träna på i ditt teoriprov. Ett tips är att börja med en eller ett par kategorier av vägmärken och lära dig dem och sen byta grupp efterhand så att du lär dig alla vägmärken en kategori i taget i provet. Till slut kan du köra teoriprovet med alla vägmärken valda. Hur lång tid tar det innan du får alla rätt?

Ny version

Detta test är gjort i Flash vilket gör att det inte fungerar på surfplattor eller mobiltelefoner. Därför vill jag rekommendera detta teoriprov med körkortsfrågor om vägmärken för er som hittat denna sida på era plattor eller telefoner. På den sidan finns en liknande test som fungerar på era platformar.

Intensivkurs

Att träna på teoriprov är ett viktigt inslag i en intensivkurs. I detta teoriprov på nätet kan du träna vägmärken online och få hjälp att ta körkort snabbt. Vi har försökt att göra detta prov intensivt så att du snabbt kan lära dig alla Sveriges vägmärken. Du hittar därför inget onödigt trams utan bara nödvändig information för att lära dig allt snabbt. När man ska plugga kan man antingen ta det lugnt och läsa lite då och då eller så fokuserar man på att ta körkort snabbt med hjälp av en intensivkurs. Denna sida på nätet fokuserar på att hjälpa dig att bli klar snabbt och enkelt och utan att det blir onödigt dyrt. Vi gör vad vi kan för att hjälpa dig. Därför erbjuder vi dig ett gratis teoriprov för körkort som du kan träna vägmärken på. Du kan öva på detta test hur mycket du vill helt utan kostnad.

Nya körkortsfrågor och vägmärken

Vägmärkena i detta teoriprov är uppdaterade med vägmärken 2011. Skulle du mot förmodan hitta något fel är du välkommen att rapportera det genom att kontakta mig. Jag hoppas att du får nytta av detta körkortsprov och att du lyckas ta ditt körkort snabbt. Lycka till med din utbildning!