Träna på glosor och lär dig språk

 

To view this page ensure that Adobe Flash Player version 10.2.0 or greater is installed.



Innan du kan böra träna glosor i spelet måste du först ange vilka ord du vill plugg på i ditt glosförhör. Först skriver du in ordet på svenska och sen på det språk du vill lära dig. När du har angett alla glosor som ska ingå i din ordlista så kan du börja träna på dessa. Efterhand som du översätter orden lär sig programmet vilka glosor du har svår att lära dig. Dessa glosor kommer då dyka upp oftare än de som du har haft lätt för att översätta.

Glosor

I detta språkspel kan du träna glosor när du tex pluggar spanska eller läser en engelska kurs. Datorprogrammet lär sig vilka glosor du har svårt för och repeterar de orden oftare än de du har lätt för. Du kan använda vårt glosprogram avsett om det är spanska, engelska eller något annat språk du pluggar. Läser du ett traditionellt språk som engelska, tyska, franska eller spanska? Kanske har du bestämt dig för att lära dig ett nytt språk? Varför inte studera japanska, en språkkurs i kinesiska eller plugga ryska? Fler och fler väljer att läsa arabiska och det finns väldigt många olika språkkurser för den som är intresserad av att lära sig ett nytt språk.

Intensivkurs spanska

Med en intensivkurs för spanska lär du dig språket snabbt. Det finns även intensivkurser för engelska i Malmö och intensivkurser för affärsengelska i Stockholm för den som vill bli bättre på dessa snabbt. En annan typ av avancerad utbildning som det erbjuds intensivkurser i är juridisk engelska som du bland annat kan plugga i Göteborg. Att ta språkkurser utomlands är ett snabbt sätt att lära sig ett nytt språk på. Det blir en form av intensivkurs för språk i landet du besöker. Kanske vill du läsa spanska utomlands? I så fall kan du ta en språkresa till Spanien och studera språket där. Det är lätt att lära sig tala ett nytt språk utomlands. Många ungdomar tar en språkresa för att snabbt lära sig ett främande språk och samtidigt ha kul i ett nytt land. Det finns många språkkurser utomlands att välja mellan. Det finns även resor till Japan, Kina och mer avlägsna länder. Det är kul att plugga utomlands! Är du intresserad av att läsa utomlands så rekommenderar jag vår guide språkresor Spanien där jag hjälper dig med allt du behöver tänka på.

Ordbok lexikon

Ska du läsa spanska, tyska eller något annat språk kan det vara bra med ett lexikon där man snabbt kan slå upp ett ords betydelse när man behöver översätta från ett språk till ett annat. När man läser ett nytt språk så är det nästan en förutsättning att man har ett bra lexikon så att man kan översätta sina glosor till och från svenska och stava dem rätt. Vill du inte lägga pengar på en ordbok så kan du hitta gratis ordlistor på nätet. Det finns många lexikon online att välja mellan.

Glosförhör

I detta glosförhör kan du träna glosor och bli och bli bättre på språk medan du övar ord online. Vårt glosförhör är helt gratis och du kan träna hur mycket du vill. Mata först in de glosor som ska ingå i ditt glosförhör och när du är klar kan du träna hur länge du vill i detta spel. Som unga får vi lära oss engelska och några andra språk i skolan som oftast brukar vara spanska, franska, tyska eller italienska. Numera blir det mer och mer populärt att läsa ett främmande språk i skolan så som kinesiska, japanska, ryska eller arabiska. Tog man inte chansen att läsa dessa språk i skolan så kan även ta språkkurser som vuxen. Det är inte för sen att lära sig ett nytt språk bara för att man har blivit gammal. Det finns många språkkurser att välja mellan för den som vill lära sig något nytt. Vill man lära sig ett nytt språk snabbt ska man ta en intensivkurs. När du läser en språkutbildning på en språkskola har du nytta av vårt spel för att plugga glosor. Skriv in dina ord på svenska och språket du läser. Sen kan du öva på glosor online hur mycket du vill. Självklart är vårt spel om gratis. Ska du läsa spanska på distans eller någon annat språkkurs online så kan du öva på glosor på internet hos oss.